Ανεφοδιασμός

Ο χώρος των μπιτονιών για τον ανεφοδιασμό θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης και τα μπιτόνια θα μπορούν να παραδοθούν σε άτομα της οργάνωσης που θα κανονίσουν την μετάβασή τους στους χώρους ανεφοδιασμού και τις 2 ημέρες. Στο τέλος κάθε ημέρας τα μπιτόνια θα επιστρέφουν πίσω στο χώρο της εκδήλωσης και θα είναι διαθέσιμα για τους αναβάτες. Η οργάνωση δεν θα δέχεται μπιτόνι χωρίς αυτοκόλλητο της διοργάνωσης. Τα μπιτόνια, το αργότερο μέχρι 9:35 κάθε πρωί, θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του ανεφοδιασμού.

Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αναβατών φέτος θα υπάρξει τεράστιος αριθμός μπιτονιών που θα τοποθετούνται στον ανεφοδιασμό σε 50άδες βάση του αριθμού συμμετοχής έτσι ώστε να είναι εύκολο να βρείτε το μπιτόνι σας γρήγορα. Παρακαλούμε μετά τον ανεφοδιασμό της μοτοσυκλέτας σας να τοποθετείτε το μπιτόνι σας πίσω στο ίδιο σημείο από όπου το πήρατε για να μας διευκολύνετε.

Επίσης, να τονίσουμε ότι μοτοσυκλέτες τετράχρονες, νέας τεχνολογίας μπορούν να βγάλουν τον κύκλο (μέγιστη δυνατή απόσταση 98 χλμ) χωρίς ανεφοδιασμό. Τα περισσότερα σύγχρονα τετράχρονα μπορούν να βγάλουν άνετα πάνω από 120 χλμ αυτονομία. Σε αυτή την περίπτωση, θα μας διευκολύνετε αρκετά μη φέρνοντας μπιτόνια τσάμπα που τα φορτώνουμε και ξεφορτώνουμε γεμάτα χωρίς να χρησιμοποιούνται.

Τέλος για τη διευκόλυνση σας, υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί απαραίτητα βενζίνη και για τις 2 ημέρες. Πρέπει να γνωρίζετε πως τα κοντινότερα πρατήρια βρίσκονται σε απόσταση 18 περίπου χιλιομέτρων στο Μουργκάνι (διασταύρωση Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Γρεβενά) και στην Καλαμπάκα τα πρατήρια που υποστηρίζουν την εκδήλωσή μας,

 

EKO Σκούτης  και  Shell Τσιομπίκας. 

 

skourtis                  tsiompikas

 

 

Fuel