cropped-logo-enduromania.pngΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες λεπτομέρειες  του να γίνετε χορηγός επικοινωνίας.

Εμείς θα βάλουμε το λογότυπό σας και τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα μας και θα κάνουμε ανά διαστήματα προβολή της δικής σας επιχείρησης προβολής στο διάφορα sosial media.

Αυτό που θα θέλαμε από εσάς είναι:

Nα καλύπτετε την εξέλιξη της διοργάνωσης πριν , κατά τη διάρκεια ,αλλά και μετά το πέρας της εκδήλωσης. Ανάλογα με το μέσο ,ραδιόφωνο,εφημερίδα ,περιοδικό, ιστοσελίδα ,θα πρέπει να γίνεται ανα τακτά διαστήματα αναφορά και προβολή της enduromania 2016 με διάφορα κείμενα, ραδιοφωνικά σποτ ή φωτογραφίες ή βίντεο που θα αναρτούμε και θα κοινοποιείτε ή θα γράφετε εσείς από μέρους σας για τη διοργάνωση.

Αν είστε σύμφωνοι με αυτό παρακαλούμε να μας στείλετε email. enduro@enduromania.gr με κάποιες λεπτομέρειες και με το λογότυπό σας συνημμένο, ώστε να κάνουμε κι εμείς από πλευρά μας την ανάλογη προβολή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Λίγα λόγια σχετικά με το EVENT ENDUROMANIA . 

Σας καλωσορίζουμε στην ENDUROMANIA, το 2ήμερο enduro event που λαμβάνει χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου κάθε έτους, στα χωριά Καστανιάς και Αμαράντου και στην περιοχή του Ασπροποτάμου, 28 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα στην Κεντρική Ελλάδα (παρακαλούμε δείτε τον χάρτη).

Κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από νέα μονοπάτια για την μέγιστη οδηγική απόλαυση ,αλλά και για κάθε οδηγικό επίπεδο σε μια παρθένα περιοχή με εντυπωσιακά τοπία και φυσική ομορφιά γύρω από τα βουνά της Πίνδου και την περιοχή του Ασπροποτάμου και πιο συγκεκριμένα στο χωριό της Καστανιάς Καλαμπάκας που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000μ.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τα 4 μέλη της Enduromania Team και με την υποστήριξη του Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμπάκας (Μ.Α.Σ.Κ.) και συγκεντρώνει αναβάτες enduro από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται για να απολαύσουν ένα πραγματικό off Road Σαββατοκύριακο με πολλά happenings. Στο παρελθόν φιλοξενήσαμε οδηγικά τον 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και πιο γνωστό δημοφιλή αναβάτη enduro Giovanni Sala κατά τη διάρκεια της Enduromania του 2013. Στο χώρο της εκδήλωσης στήνονται τέντες σχεδόν όλων των αγωνιστικών ομάδων και καταστημάτων του χώρου της μοτοσυκλέτας ,φτιάχνοντας ένα όμορφο σκηνικό που θυμίζει τα paddock (τον χώρο των ομάδων ) ενός μεγάλου αγώνα!

Κοιτάζοντας τους αιώνιους βράχους των Μετεώρων από μια διαφορετική γωνία, έχοντας στο μυαλό μας το μήνα Σεπτέμβρη και την μεγάλη μάζωξη τόσων εντουράδων, συνήθως πάνω από 400 συμμετοχές!, περπατάμε χιλιόμετρα ,ψάχνοντας νέα μέρη ,νέα μονοπάτια ,ξεχασμένα από το χρόνο ,περάσματα μιας άλλης εποχής όπου δεν υπήρχαν αυτοκίνητα παρά μόνο άλογα και κάρα. Καθαρίζουμε την πυκνή βλάστηση και τις πέτρες και φτιάχνουμε εντουράδικα περάσματα για να παρουσιάσουμε κάθε χρονιά και κάτι καινούργιο και εντελώς μοναδικό.

Λίγα λόγια για τα μέλη του Enduromania Team
Ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, που κάναμε τα πρώτα μας βήματα στα μονοπάτια της περιοχής αρχικά με περιπάτους ,στη συνέχεια με τα ποδήλατά μας… και τελικά με enduro, αυτό το μαγικό μέρος μας έδωσε την ιδέα της εξερεύνησης και της περιήγησης !

Ξεκινώντας πρίν το 1990 την περιήγηση και αργότερα με αφορμή τον 1ο Πανελλήνιο Aγώνα Enduro to 1996 ,καταφέραμε να ανακαλύψουμε τα περισσότερα μονοπάτια της περιοχής εκ των οποίων πολλά είχαν χαραχτεί από βοσκούς.

Μετά από 10 περίπου χρόνια από τον πρώτο αγώνα ,σχεδιάσαμε τις διαδρομές και τις ειδικές των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Enduro αλλά και τις διαδρομές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro για το 2011 και το 2014, με αποκορύφωμα την βράβευση της FIM του καλύτερου αγώνα της χρονιάς !

O Giovanni Sala οδήγησε μαζί μας και ενθουσιάστηκε από τα μονοπάτια των Μετεώρων, καθώς έκανε έλεγχο της διαδρομής για το EWC τον Ιούνιο του 2011 και τον Μάιο του 2014.

Το εντυπωσιακό είναι πως ακόμη βρίσκουμε μονοπάτια. Τα καθαρίζουμε και τα συνδέουμε έτσι ώστε να βγάζουμε συνεχόμενη βόλτα για πολλές ώρες.

Κάθε καλοκαίρι διοργανώνουμε την Enduromania , μια οργανωμένη βόλτα που προσελκύει πολλούς αναβάτες απ΄ όλη τη χώρα και κάνουμε προσπάθεια να προσελκύσει αναβάτες από όλο τον κόσμο .

A few words for Enduromania Team members
We are a bunch of friends that have been riding enduro bikes together for almost 20 years. We hold membership of Moto Athletic Club of Kalambaka (M.A.S.K.) Greece and for many years instead of riding, we have been also organizing various events related to the off-road motorcycle and especially Enduro. During July 2011 and May 2014 we organized the 2 Kalambaka held WEC (World Enduro Championship) races. Both events were very successful(the 2011 was voted by WEC Riders as the best in the world for this year, while the 2014 one, was characterized very successful and well organized from international moto- media).

In addition, and in parallel during these years we have been organizing some locally orientated Enduro and Downhill bike events, including races for the Greek Enduro and Downhill Championship and other friendly events, always of very high standards. Also every year we organize the ENDUROMANIA event, a 2 day friendly enduro event that you can see in detail at the ENDUROMANIA section in our site.

 

Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων

Κορκός Διονύσης (6946 503 219)

Τσιάμη Κωνσταντίνα  (6949 072 539)