Γίνε εθελοντής της Enduromania και κάνε το βουνό και το Εντούρο τρόπο ζωής!

Εάν θέλεις να βοηθήσεις στην μεγαλύτερη διοργάνωση Enduro της περιοχή σου και  να ζήσεις 2 μέρες  μοναδικές στα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδος …

Εάν έχεις κάποια σχετική εμπειρία με διοργανώσεις, αγώνες ή ήσουν  κριτής σε διάφορες εκδηλώσεις….

μπορείς να συμπληρώσεις την Φόρμα Εθελοντή

που επισυνάπτεται μέχρι 4 Αυγούστου και στις επόμενες 2-3 ημέρες θα  ενημερωθείς  για τις ανάγκες της διοργάνωσης και για την συμμετοχή σου ή όχι σαν βοηθός στην Εντουρομανια 2016.

Στους Εθελοντές –Βοηθούς θα καλυφθεί η διαμονή  και η διατροφή και το ποσό των 25€ / ημέρα για βοηθούς χωρίς όχημα και 60€/ ημέρα για βοηθούς με όχημα.

Σας ευχαριστούμε

Enduromania Teampic2

 

Εθελοντές-Βοηθοί / Κριτές / Σκούπες

Αγαπητοί φίλοι (εθελοντές, κριτές και σκούπες)

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που προτίθεστε να μας δώσετε και φέτος στην εκδήλωσή μας. Χωρίς τη δική σας συμβολή, η οργάνωση και επιτυχία του Enduromania 2016 θα ήταν αμφίβολη και ίσως ακατόρθωτη. Ελπίζουμε χρόνο με το χρόνο, όλοι να καταλάβουν τη σημαντικότητα που προσφέρει η βοήθεια και ο εθελοντισμός. (Να σας θυμίσουμε ότι και εμείς τα μέλη του Enduromania Team είμαστε ενεργοί εθελοντές-βοηθοί και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε εκδηλώσεις αντίστοιχου ενδιαφέροντος στην περιοχή μας.

Παροχές της οργάνωσης

Σε όλους τους βοηθούς / κριτές / σκούπες, θα παρέχουμε φαγητό και διαμονή για τις μέρες που θα διαρκέσει η εκδήλωσή μας. Για το φαγητό συγκεκριμένα θα δίνονται κουπόνια που θα περιλαμβάνουν φαγητό αναψυκτικό σαλάτα κλπ. για όλους εσάς 1 φορά την ημέρα.

Επίσης σε όλους θα παρέχεται πρωινό.

Στους Εθελοντές – Βοηθούς θα καλυφθεί η διαμονή  και η διατροφή και το ποσό των 25€ / ημέρα για βοηθούς χωρίς όχημα και 60€/ ημέρα για βοηθούς με όχημα.

 • Πρωινό
 • Φαγητό με κουπόνια
 • Διαμονή
 • Γιλέκο αριθμημένο της οργάνωσης
 • Ενημερωτικό έντυπο απο την οργάνωση με απαραίτητες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ.

Απαραίτητα να έχετε μαζί σας

Όλοι οι εθελοντές / κριτές θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα παρακάτω:

 • Σακίδιο πλάτης
 • Καπέλο
 • Γάντια εργασίας
 • Παπούτσια κατάλληλα (συνίσταται ορειβατικό μποτάκι η καλό σπορτέξ)
 • Ελαφρύ αδιάβροχο
 • Κινητό τηλέφωνο (που θα πρέπει να έχει φορτιμσένη μπαταρία διαρκώς)
 • Σε κάποιους βοηθούς θα δοθούν από την οργάνωση κάποια πράγματα όπως: κομμάτι-α κορδέλας, σήματα, καρφωτικό, ιμάντας.

Υποχρεώσεις

Σας εφιστούμε την προσοχή και σας γωστοποιούμε ότι η θέση σας είναι άκρως υπέυθυνη και σημαντική.

 Από τον έλεγχό σας θα περάσουνε εκατοντάδες αναβάτες/συμμετέχοντες και θα πρέπει να είστε απόλυτα αφωσιωμένοι και προσεκτικοί στο κομμάτι και στο πόστο που θα σας έχει ανατεθεί από την οργάνωση. Η θέση σας είναι να βοηθάτε και να αναφέρεστε στην οργάνωση διαρκώς σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιο πρόβλημα. Σημαντικό θα είναι να έχετε το κινητό σας διαρκώς φορτισμένο για να μπορείτε να βρίσκεστε σε διαρκή επικοινωνία με την όργάνωση εφόσων αυτο χρειαστεί.

Εάν διαπιστωθούν παράπονα από αναβάτες ότι εγκαταλείφτηκαν ή δεν βοηθήθηκαν από βοηθό ή από σκούπα, οι παροχές της οργάνωσης δεν θα ισχύουν.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να βρίσκεστε όλοι στις παρακάτω ενημερώσεις της οργάνωσης:

Παρασκευή 16/9 - 20.30 (όσοι από εσάς θα έρθετε από Παρασκευή)

Σάββατο 17/9 – 08.30

Κυριακή 18/9 – 08.30

Επίσης μείνετε συντονισμένοι αυτές τις μέρες στο κομμάτι των εθελοντών στο www.enduromania.gr για τυχών ανακοινώσεις που σας αφορούν και αλλαγές.

 

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ – ΒΟΗΘΟΥ