Χορηγοί

Λόγω της μεγάλης ζήτησης χώρου για έκθεση/διαφήμιση από τους διάφορους χορηγούς και όχι μόνο, στο μέρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και για αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων σας ενημερώνουμε για το τι ισχύει σχετικά με τις χορηγίες, την αφίσα, καθώς και το θέμα της έκθεσης/διαφήμισης μέσα στο χώρο της εκδήλωσης:

1) Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής χορηγού στην αφίσα της εκδήλωσης είναι 50€ για ένα λογότυπο. Αν κάποιος χορηγός θέλει να δώσει μεγαλύτερο ποσό, μπορεί να το κάνει με αντάλλαγμα μεγαλύτερο μέγεθος και καλύτερη θέση του λογοτυπού του.

2) Στο χώρο της διοργάνωσης (εκδήλωσης) θα μπορεί όποιος επιθυμεί, για λόγους διαφήμισης, προβολής και πώλησης να στήσει τέντα, περίπτερο, έκθεση κλπ. της εταιρείας του για όλες τις ημέρες της εκδήλωσης, και θα υπάρχει η συμβολική χρέωση των 100€/εταιρεία.

3) Οι χορηγοί που θα συμμετάσχουν στην αφίσα και θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 50€, θα πρέπει επίσης να καταβάλουν το ποσό των 100€ επιπλέον, εάν επιθυμούν να στήσουν τέντα, περίπτερο, έκθεση ή σημείο πώλησης της εταιρείας τους στο χώρο της εκδήλωσης.

4) Οι χορηγοί που θα πληρώσουν από 150€ και πάνω για χορηγία, δεν χρειάζεται να πληρώσουν κάποιο έξτρα αντίτιμο εάν επιθυμούν να στήσουν τέντα, περίπτερο, έκθεση ή σημείο πώλησης της εταιρείας τους στο χώρο της εκδήλωσης.

5) Εάν κάποιος επιθυμεί να στήσει τέντα, περίπτερο, έκθεση ή σημείο πώλησης της εταιρείας του, χωρίς να έχει μπει στην αφίσα, τότε θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 100€.

6) Για τη διάθεση του χώρου εντός της εκδήλωσης, άμεση προτεραιότητα θα δοθεί στους χορηγούς που έχουν μπει στην αφίσα (αλλά επίσης ρόλο θα παίξει και με το ύψος της χορηγίας που έχουν καταβάλει) σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν μπει στην αφίσα.

7) Εάν κάποιος επιθυμεί να στήσει τέντα χωρίς να έχει έκθεση ή σημείο πώλησης της εταιρείας του, μέσα ή έξω απο το χώρο της εκδήλωσης, θα μπορεί να το κάνει χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση αφού πάρει την άδεια από την οργάνωση.

Γιά όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι να έρχονται σε επικοινωνία με την οργάνωση, έτσι ώστε να του υποδειχθούν οι διαθέσιμοι χώροι γύρω και μέσα στο χώρο της εκδήλωσης για αποφυγή προβλημάτων σχετικά με το κυκλοφοριακό αλλά και την ροή της εκδήλωσης.

8) Απο τα ανωτέρω, εξαιρείται φυσικά ο Μέγας Χορηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα μέλη τουEnduromaniaTeam
Γιώργος Παπατζιμόπουλος (6973 743746),
Βασίλης Τσιάμης (694 8521874)
Χρήστος Καραγγέλης (6974903469)
Διονύσης Κορκός (6946 503219)